Fieldtrip

Enkele van onze leden kwamen met het voorstel om vaker met de camera samen op pad te gaan om gezellig samen foto’s te maken maar zeker ook om van elkaar te leren. Hieronder ziet u korte verslagen en worden de beelden van deze gezamenlijke fieldtrip’s getoond.

Kermis Nederweert 2022

28 augustus werd door 5 leden van de fotoclub de kermis van Nederweert bezocht. Gewapend met camera en statief gingen de leden aan de slag om de kermisattracties in werking op de gevoelige plaat te zetten.

Paarse heide in de Groote Peel

Vrijdagavond net voor zonsondergang naar de Groote Peel om de paarse heide te fotograferen. Er is wel meer te zien dan de paarse heide en dat mag ook vastgelegd worden. Het gouden uurtje, de laatst zonnestralen en de zonsondergang worden nog meegepakt voor mooie foto’s.

Street-art in Weert

Op een mooie zondag in juli gaan enkele leden van de Nederweerter fotoclub samen op pad in de Weerter binnenstad. Met in de verte de klanken van Bospop is het in het centrum goed vertoeven. Op diverse locaties zijn de leden te vinden voor het maken van leuke foto’s. Hieronder een kleine compilatie.

De bijen en vlindertuin

De zomer is in volle gang en dan staan er veel bloemen in bloei, de bijen zijn druk in de weer en de vlinders komen met het mooie weer ook even wat nectar verzamelen. Tijd om samen op pad te gaan in de tuin bij een van onze leden. Henry, Henny, Marco en John waren op zondag 17 juli op tijd aanwezig om de nodige foto’s te maken. Uiteraard werd er tijdens een kopje koffie ook informatie en tips uitgewisseld.